torstai 3. toukokuuta 2012

Hävikkiä vai herkkua?


Löytyykö kaapista purkinpohjia, juustonkantoja tai eilisen aterian rippeitä? Meiltä löytyy!

Tutkimusten mukaan valtavasti eilisiä herkkuja päätyy kaatopaikalle, sillä suomalaiset kotitaloudet laittavat ruokaa roskiin 130 miljoonaa kiloa vuodessa. Nyt tartutaan roskakasaa sarvista; yli kolmekymmenen suomalaista ruokabloggaajaa järjestää toukokuussa Hävikistä herkuksi -tempauksen.

Tavoitteena on valistuksen sijaan innostaa katsomaan ruokaa uudesta näkökulmasta, pienentää ruokaa rakastavien bloggaajien omaa ruokahävikkiä sekä  innostaa lukijoita tarkkailemaan omaa hävikkiään. Olemme haastaneet itsemme, olethan sinäkin mukana hyvässä?

Hävikistä herkuksi -tempausta voi helpoiten seurata Facebook-sivuston kautta, sillä kaikki ideat ja kirjoitukset kootaan sinne. Facebook-sivustolle pääset jatkossa myös vasemmassa ylälaidassa olevaa logoa klikkaamalla. Myös blogeja seuraamalla pysyy tietenkin mukana tempauksen tuulissa. Tiedossa on huikeita kisoja, kiihkeää keskustelua ja, mikä parasta, vähemmän ruokaa roskiksissa!

Pysy linjoilla, yhteistyö on voimaa.

1 kommentti :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails