maanantai 11. elokuuta 2014

Sitruunan ja valkosipulin makuista tuotekehitystä



Viimeisen reilun vuoden aikana olen syönyt voita enemmän kuin ikinä. Olen testaillut, vertaillut, kirjannut ylös huomioita, kehittänyt reseptejä ja raportoinut havainnoistani palaverissa ja lomakkeilla. Syönyt vähän lisää voita ja viilannut reseptejä vieläkin paremmiksi.

Kuusi Blogiringin blogia on tehnyt yli vuoden ajan yhteistyötä Valion kanssa syyskuussa lanseerattavien uutuustuotteiden, maustettujen voiden, kehitysprosessissa - näinkin bloggaajien kokemusta ja taitoa voi hyödyntää. Kotikokeille lähetettiin koodattuja tuotenäytteitä, joita arvioitiin, ja joita testailtiin ruoanlaitossa ja leivonnassa. Maustetut voit, sitruuna ja valkosipuli, on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, ja niitä voi käyttää sekä ruoanlaitossa että leivonnassa tai sellaisenaan. Molempien voiden maku on luonnollinen, intensiivinen ja raikas.

Palataan kehittämiini resepteihin myöhemmin syyskuussa, kun maustetut voit saapuvat kauppoihin. Sen jo paljastan, että kuvassa olevat sitruunaiset jugurttipannukakut ovat tyrmäävän hyviä.

www.blogirinki.fi
Yhteistyössä Valio

22 kommenttia :

  1. WAU, kuulostaa hyvältä nämä voi-uutiset! Olen vannoutunut voin käyttäjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Vaikka usein vannon maustamattomuuden nimeen, ovat nämä maustetut voit kyllä hyviä. Maultaan intensiivisiä mutta raikkaita.

      Poista
  2. Älä nyt viitsi kauaa salata tuota pannukakkureseptiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oisko kolome viikkoo soppeli aika?
      Joo.

      Poista
  3. Kuulostaa todella mielenkiintoiselta yhteistyöltä, pannukakuista puhumattakaan! Innolla reseptejä ja mielipiteitäsi odottaen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhteistyöprojekti oli tosi mielekäs ja mielenkiintoinen! Ja pannarit, ne nyt on aina vaan ihania. Reseptit saan eetteriin jahka sekä vaihtuu syksyksi.

      Poista
  4. Vautsi, hienoa kun tulee uusia laktoosittomia voi-uutuuksia !! Ne kuulostavat todella mielenkiintoisilta. Toivottavasti valkosipulivoikin on eila-sarjaa ? Itsekin käytän laktoosittomia. Vesikielellä jään odottelemaan :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat voit ovat laktoosittomia. Sitruunavoi on suolaton ja valkosipulivoi normaalisuolainen.

      Poista
  5. Uu, jännittävää.. :) Jäädäänpä odottelemaan reseptejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin kaksi reseptiä lupaan julkaista. Parhaat, tiätty :)

      Poista
  6. Oooh! Vasta nyt tajusin miten monipuolinen esim. valkosipulivoi voi olla :D En ole ennen ajatellut käyttäväni ns. maustettuja voita, mutta pieni inspiraatio iski heti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla inspiraatiosta!
      Jos ravistelee itsensä irti nappina lehtipihvin päällä -ajatuksesta, on monipuolisuuden maailma auki :)

      Poista
    2. Kasvissyöjänä ei ole tuota ongelmaa onneksi ;)

      Poista
    3. Hih, no mutta sittenhän maailma _on_ auki :D Kätevää!

      Poista
    4. ps. odotan noiden pannarien ohjetta innolla! ;)

      Poista
    5. Saat reseptin aivan syyskuun alussa, Lemmi!

      Poista
  7. Mielenkiintoinen projekti! Pannarit on mun heikkous, sitruunaiset pannarit varmasti myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se oli. Valiolla on vankka osaaminen ja tuotekehitys, ammattiylpeys. Sitä oli kiva seurata!

      Poista
  8. Hieno projekti. Lupaan testata uutuudet, vaikka yleensä vannon maustamattomien tuotteiden nimeen.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails