tiistai 10. marraskuuta 2015

Pizzasämpylät


Pizzasämpylät ovat mainio ja maukas tapa käyttää juuston kanta, viimeiset kinkkusiivut tai hävikiksi menossa olevan jauhelihakastikkeen loppu. Sämpylän sisään piilotetut, runsaat täytteet tekevät hieman kuivahtaneestakin sämpylästä mehevän. Meillä päälle ripoteltiin lämpimän marraskuun kasvuun innostamia yrttejä - satokauden jatko-osa ilahduttaa suunnattomasti.





Resepti

 

 


Pizzasämpylät

sämpylöitä
tomaattikastiketta (toimiva pikaversio: 1 osa ketsuppia, 1 osa tomaattipyrettä)
täytteitä (kinkkua, jauhelihakastiketta, sieniä tms.)
juustoraastetta
(tuoreita yrttejä) 


Leikkaa sämpylöistä "hattu pois". Koverra sämpylän sisusta ja laita muodostuneeseen kuppiin tomaattikastiketta, täytteitä sekä raastettua juustoa. Paista 180200 -asteisessa uunissa viidestä kymmeneen minuuttia eli kunnes juusto on sulanut ja täytteet lämminneet. Ripottele päälle tuoreita yrttejä. Tarjoa siltään tai salaatin kanssa.

____



 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails