torstai 3. joulukuuta 2015

Garam masala mantelit





JOULUKALENTERIN 3. LUUKKU


Paahdettuja, mausteisia manteleita ja mukillinen kuumaa glögiä. Paljon kynttilöitä ja svengaavaa joulujazzia. Villasukat ja kainalo jossa hengata. 

Täydelliset pikkujoulut.




Resepti

 

 


100 g manteleita (kuorellisia tai kuorittuja)
2 tl öljyä tai voita
1 tl Garam masala -mausteseosta 
noin 3/4 tl suolaa


Paahda manteleita kuumalla pannulla koko ajan sekoitellen, kunnes ne ovat lämmenneet ja saaneet hieman paahteista pintaa. Lisää pannulle öljy tai voi. Sekoita. Lisää mausteseos ja suola. Sekoita. Tarjoa hieman haaleina tai huoneenlämpöisinä. 

_____


Viime vuonna joulukalenterin kolmannesta luukusta löytyi suklaa-pistaasimarenkeja. Pienet marengit ovat erinomaisia, etukäteen tehtävissä olevia kahvi- tai glögi-illan herkkuja.



4 kommenttia :

  1. Kuinkahan paljon minun pitää hiihtää joulukilojen karistamiseksi ,jos otan tavoitteeksi tehdä kaikki 24 reseptiäsi..tänään ostin valkkareita ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, IHANA tavoite, Seija! Lupaathan, että kerrot suosikkisi niistä, joita testaat!

      Jos et syö muuta kuin nämä ruoat, pääset aika vähillä kilsoilla :D

      Poista
  2. Onpa oiva resepti! Rakastan intialaisia makuja, mutta saatan kokeilla myös tacomaustetta pähkinöihin. Kiitos hyvästä vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iso peukku tacomausteelle! RRRRRakastan juustokuminaa!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails