keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Kiivimojito – malja keväälle


Kevään vihreät kiivi, limetti ja minttu muodostavat loistavan makupaletin, joista syntyy hykerryttävän ihana kiivimojito. Tarvitaan lisäksi vain pieni ripaus sokeria taittamaan liiallista kirpeyttä sekä pitkä kaato kivennäisvettä. Ja jos mocktailista haluaa cocktailin, laitetaan lasiin myös hieman vaaleaa rommia.

Kevät, sinua odotettu!




Resepti



Kiivimojito


yhteen drinkkiin
1/2 kiivi
muutama mintunlehti
hieman limetin mehua
sokeria
kivennäisvettä
(vaaleaa rommia) 
jääpaloja


Kuori kiivi ja kuutioi hedelmäliha. Laitan lasin pohjalle kiivikuutiot, mintunlehdet, limetin mehu sekä sokeri. Sekoita ja survo hieman kiivejä ja mintunlehtiä. Kaada lasiin kivennäisvettä. Lisää halutessasi vaaleaa rommia. Viimesitele mintunlehdillä ja jääpaloilla.

_____



8 kommenttia :

  1. Ihanan raikkaan kuuloinen juoma! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä kiivimojito todella on! Tykkään!

      Poista
  2. Voihan raikkaus! Kevätfiilistä ei voi estää kun tällä kilistelee. Kiitos taas ihanasta ohjeesta, Hannele! P.S Kirja on ollut kovasti luvussa täällä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, Tiina!
      Kevät ei ole aivan niin pitkällä täällä meillä kuin siellä etelässä, mutta fiilis on kyllä kohdillaan :D

      Poista
  3. Ihanat drinksuainekset,etenkin kun siinä on lempiviinaani rommia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaisista raikkaista drinkeistä minä pidän. Usein laitan viinaa drinkkiin hyvin vähän, jos lainkaan, mutta tähän(kin) vaalea rommi sopii kyllä mainiosti.

      Poista
  4. Vahva veikkaus että rommin sijasta menisi ginikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan varmasti menisi! Laitan kokeiluun :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails