maanantai 6. kesäkuuta 2016

Pekonimajoneesi – parasta burgerin välissä


Pekonimajoneesi – parasta burgerin välissä | Bacon mayo #pekoni #majoneesi #hampurilaiskastike #baconmayo #burger

Yhteistyössä Hellmann's


Pekonimajoneesi kuulostaa juuri niin hullulta – ja hullunhyvältä – kuin se onkin. Pekonilla maustettu majoneesi on parasta hampurilaisen välissä, mutta ei se vierasta dipin rooliakaan.

Pekonimajoneesi on osa #pimpyourmayo-viikkoa, joka käynnistyi tänään Hellmann'sin Instagramissa. Hyväntuulinen instatili on koko viikon minun hallussani, ja tiedossa on sen seitsemän sorttia tuunattuja majoneeseja resepteineen ja yhdistelyvinkkeineen. Luvassa on helppoja ja vinkeitä tuunausvinkkejä, jotka sopivat dipiksi tai kastikkeeksi monenlaiseen kesäiseen ruokaan. Klikkaa siis seuraa-nappi heti vihreäksi. Osallistu samalla kesäiseen kisaan! 


Pekonimajoneesi – Bacon mayo #pekoni #majoneesi #hampurilaiskastike #baconmayo #burger

Pekonimajoneesi hampurilaiselle – Bacon mayo #pekoni #majoneesi #hampurilaiskastike #baconmayo #burger


Hampurilaiseen pekonimajoneesi tuo suolaisuutta ja häivähdyksen pekonin makua. Se sopii kaltaisilleni raikkaiden ja simppeleiden hampurilaisten ystäville. Tykkään, että burgerissa on pihvin lisäksi reilusti salaattia ja tomaattia sekä makeanetikkaista sipulia. Jos pikkelöidyssä sipulissa ei ole sinappia, sivelen alimman sämpylänpuolikkaan ohuelti dijonilla. Lusikallinen pekonimajoneesia on täydellinen kastikkeeksi. Voit kokeilla hampurilaiseen myös jotain muuta #pimpyourmayo-kastiketta  –viikon aikana löydät niitä Instagramista joka päivä.


Pekonilla maustettu majoneesi – Bacon mayo #pekoni #majoneesi #hampurilaiskastike #baconmayo #burger




Resepti

 

 

 

Pekonimajoneesi

1 dl majoneesia
2 rkl turkkilaista jogurttia
3–4 pekoniviipaletta
1/2 tl savupaprikajauhetta
2–3 rkl silputtua ruohosipulia
hieman suolaa ja pippuria

Paista pekonit rapeiksi keskilämmöllä ja nosta jäähtymään talouspaperin päälle. Hienonna jäähtyneet pekoniviipaleet.

Sekoita kaikki pekonimajoneesin ainekset kulhossa ja anna tekeytyä jääkaapissa vähintään puoli tuntia. Tarjoa hampurilaisen välissä tai esimerkiksi ranskanperunoiden dippinä.

_____


Pääkaupunkiseudulla liikkuvia muistutan Hellmann’s Burger Routesta. Valikoitujen ravintoloiden spesiaaliburgerit ovat tarjolla tämän viikon loppuun saakka (12.6.). Mukana olevat ravintolat ovat omaa ruokafilosofiaansa noudattaen suunnitellut oman spesiaaliburgerin, joita ei muulloin ravintoloista saa. Mukana olevat ravintolat ja Burger Route -hampurilaiset löytyvät täältä: https://apps.facebook.com/hellmannsburger/




4 kommenttia :

  1. Pekonimajoneesi kuulostaa tosi jännältä :D Varmaan todella hyvää. Pitää varmaan kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pekonimajoneesi ON hyvää! Jos malttaa antaa majoneesin tekeytyä vaikka seuraavaan päivään tai aamusta iltaan, maku vaan paranee.

      Poista
  2. Nams! Pitää kokeilla, rakastan pekonia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko olemassa joku joka ei rakasta pekonia :D

      Kokeile ihmeessä!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails