keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Rulla ravintola - lounaspaikkojen aatelia


Ensin Yrjönkadun vinkkelissä oli houkutuksena "vain" valloittava Nudge, jonne taivalsin liki jokaisella pääkaupunkivisiitillä. Sitten samaan osoitteeseen tuli toinenkin kiehtova paikka, sillä syksyllä osaksi uudistunutta Nudgea kohosi Rulla ravintola. Olen käynyt ravintolan avaamisen jälkeen Helsingissä kahdesti ja syönyt rullia kahdesti. Tyk-kään!

Rulla ravintolassa tarjotaan vietnamilaisella tekniikalla käärittyjä riisipaperirullia. Jos muistan oikein, myös salaaatteja on tarjolla. Rullien täytteet ovat innovatiivisia, raikkaita ja makuhermoja kutkuttelevia. Lisäksi rullat ovat kauniita ja niiden kanssa tarjottava kastike on maukas perusmakujen liitto. Pisteitä Rulla saa myös kuuden sentin viiniannoksistaan - pieni tilkkanen viiniä sopii myös kesken työpäivän syödyn lounaan rinnalle.

Etukäteen ajattelin kaupan ja ravintolan yhdistelmän olevan ehkä hieman kolkko, mutta myönnän ajatteluni olleen rajoittunutta. Rulla sopii sekä visuaalisesti että toiminnallisesti saumattomasti osaksi liiketilaa. Sisustus on valoisa ja kaunis, tyylikäs. Palvelu on sekä ravintolan että kaupan puolella erinomaista olleen samaan aikaan asiallista ja rentoa sekä asiakasta arvostavaa ja kohtaavaa.

Jo ennen ravintolaa, ja edelleenkin, on Rullan rullia on saanut tilata kotiin, kemuihin tai töihin pääkaupunkiseudulla (täällä puolessa välissä Suomea on ollut tyydyttävä tekemään rullia itse).

5 kommenttia :

 1. Hmmm... tuota pitänee jossain välissä mennä testaamaan, vaikka tehdään kyllä samantyyppisiä rullia itsekin kotosalla :-) Voisi saada uusia ideaoita.

  VastaaPoista
 2. Minna, kannattaa testata, vaikka itsetehdyt rullat ovatkin herkkuja!

  VastaaPoista
 3. Mun tekemistä rullista on tullut kyllä aika kauhian näköisiä... Vähän samat haasteet kuin sushisssa. Ja kaikenmaailman käärimisessä. Niitä täytteitä ei saisi tunkea liikaa. :)

  Onneksi voi siis ostaa, molempi parempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, että itse tehdyt rullat eivät ihan vedä kauneudessaan vertoja Rullan rullille :) Rakastan kyllä tuommoista visuaalisuuteen panostamista!

   Poista
 4. Minäkin tykkään kovasti. Olen käynyt sekä dagen efterissä että normaaliolotilassa. Toimi molempiin!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails