tiistai 9. joulukuuta 2014

Joulupallo pistaasipähkinänkuorista (VIDEO)
Joulukalenterin yhdeksäs luukku


Pähkinäinen tuokio sohvanmutkassa on helppo perustella itselleen tuotannollisilla syillä; onhan se nyt sielua hivelevää tuottaa itse askartelumateriaalinsa. Meillä pussillinen pistaasipähkinänkuoria kertyi pikkuhiljaa ja odotti askartelijaa parisen vuotta. Älä kysy, miksi alunperin edes aloin säästää kuoria. Ehkä siitä samasta käsittämättömästä syystä, jonka vuoksi äitini oli kaiken varalta säästänyt oluttölkin klipsejä. Eihän sitä koskaan tiedä, milloin aarteita tarvitsee tehdäkseen YouTube-videon.


Tarvitset joulupalloa varten:
 • kourallisen pistaasipähkinänkuoria
 • styroxpallon
 • askartelumaalia & pensselin
 • askarteluliimaa
 • narua & tikun narunpään törkkimiseen pallon koloon
_____6 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, Maikki! Kiva, kun kommentoit!

   Poista
 2. Kiva idea, ja miten hienosti toteutettu video! Ihanaa joulunodotusta Ouluun!
  Terveisin Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Heli!
   Videoiden tekeminen on minulle aivan uuppouutta puuhaa. Tämä oli toinen video ikinä :) Hauskaa puuhaa! Se on aivan erityisen mukavaa, että videoon saadaan "omaa musiikkia", kun herra Kokki on musiikin soittanut/laulanut.

   Poista
  2. Wow, kuulosti ihan Siltsun ja Jarkko Aholan...hmm...serkkupojalta! Mietinkin tekijänoikeusjuttuja katsoessani videotasi, mutta itse kun musisoi, niin sittenhän se on ok! Meidän monsieur soittaa kitaraa, joten hommiin sitten hänkin, kun noiden videoiden aika on...; )

   Poista
  3. KIITOS <3 Välitin palautteen eteenpäin.

   Selvittelin tuota tekijänoikeushommaa ja asian pitäisi tosiaan olla ok, kun musiikki tulee perheen sisältä, luvalla tietty.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails