perjantai 9. tammikuuta 2015

Mangosmoothie - helpotusta kaukokaipuuseenKaakkois-Aasian lämpö on vaihtunut Pohjois-Pohjanmaan pakkasiin. Valo on vaihtunut pimeyteen, jota vitivalkoiset, kahdessa päivässä kolminkertaistuneet lumikinokset onneksi valaisevat. Väriloiston sijaan luonto tarjoaa mustavalkoelokuvaa.

Mangosmoothie onneksi helpottaa loman ja arjen välistä notkelmaa. Kolmen raaka-aineen smoothie on kaikessa yksinkertaisuudessaan erinomainen välipala tai aamun piristys.ReseptiMangosmoothie
2 annosta

1 keskikokoinen mango (noin 3 dl kuutioituna)
n. 1 dl kookosmaitoa
n. 1 rkl limettimehua
(kourallinen jääpaloja tai tilkka vettä)

Kuori kypsä mango ja kuutioi hedelmäliha. Lisää kookosmaito sekä limettimehu ja suristele tasaiseksi. Jos sinulla on käytössäsi tehokas blenderi, laita sekaan myös kourallinen jääpaloja, sillä juoma on parhaimmillaan jääkylmänä. Tehottomalla pelillä operoitaessa jääpalat kannattaa jättää pakastimeen. Silloin juomaa voi hieman ohentaa tilkalla vettä ennen jääkaapissa jäähdytystä.

_____
4 kommenttia :

 1. Aijai, tästä se kaukokaipuu vasta tuleekin! Odottelen jo malttamattomana helmikuun lopun lomaamme... huoh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmikuun loppu on ihan kohta, jaksaa jaksaa!

   Poista
 2. On kyllä hurja ero tulla tropiikista pakkasiin! Kestää joitakin päiviä ennenkuin tottuu;muistissa on lento Caracasista Helsingin pakkasiin;D Ihana smoothie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Mieli, kroppa ja leivinuuni on ollut kovilla :) Lämpötilaero oli yli 50 astetta. Mutta tykkään kyllä pakkasesta ja oikeasta talvestakin. Huopikkaat jalkaa, pipo silmille ja metsään. Melko bueno!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails